tiistai 3. tammikuuta 2017

Joulukuun luetut


Miten se tuntuu joka vuosi, että marraskuu jatkuu ja jatkuu, mutta joulukuu taas menee ohi sellaista vauhtia, että heikompia heikottaa? Sillä niin joulukuukin meni jo ohi, ja ollaan jo reippaasti tammikuun puolella, kun ehdin ajatella edes, mitä tuli luettua. 

Ainakin sain yhtä kurssia lukuunottamatta koulun kurssit suoritettua. Olen tästä oikeastaan erityisen ylpeä, opinnot kun olen suorittanut tässä työn ohella ja silti kasaan tuli 25 opintopistettä (viimeiset 5 op tulee tässä tammikuussa, kunhan palautan ennen 15. päivä luentopäiväkirjan). Olen viihtynyt todella hyvin kirjallisuuden ja suomen kielen opintojen parissa, vaikka ne ovatkin todella kaukana omasta ammatistani tällä hetkellä. Sen takia ehkä niiden parissa viihdyn - pako siitä puurtavasta arjesta? 

Kirjoja ehdin lukea yllättävän vähän, mutta taisin tahkota kyllä tuon Jalosen Kirkkauden kanssa niin pitkään, että se vei vaan aikaa. 

yhteensä 1060 sivua 

Luin kaikki kirjat e-kirjoina, lisäksi sain kuunneltua melkein loppuun viimeisen osan Salla Simukan Lumikki-trilogiasta. Tämä kuitenkin jäi loppuunkuunneltavaksi tämän vuoden puolelle, joten taidan koko trilogian kerralla blogata tässä tammikuun alkupäivinä. 

Yllättäen en englanniksi lukenut mitään, vaikka tuntuu, että luen/kuuntelen usein englanniksi. Aloitin yhtä ruotsin kielistä kirjaa, mutta se saattaa kyllä jäädä kesken. Ruotsi ei suju niin hyvin, että tuohon voisin sen vaatimalla tavalla keskittyä. 

Joulukuu oli tällainen lukukuukausi. Taidan vielä erikseen käydä koko vuoden suosikit läpi, ne sitten eri postaukseen. Uuteen vuoteen ja lukukuukauteen uudella innolla! :) 

2 kommenttia:

 1. Kuuntelin itsekin joulukuun lopussa Lumikki-trilogiaa. Ensimmäistä osaa vasta, mutta eiköhän ne loputkin tule kuunneltua. Jään odottelemaan postaustasi innolla :)
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin toisesta osasta jo huomattavasti enemmän kuin ensimmäisestä, vaikka sekään ei nyt huono ollut. Kuuntele ihmeessä loppuun, suosittelen kyllä! :)

   Poista