tiistai 20. kesäkuuta 2017

Kesän ensimmäinen lukumaraton


Osallistuin ensimmäistä kertaa omassa kirjabloggaushistoriassani lukumaratoniin! Virallisesti kesän ensimmäinen lukumaraton olisi ollut 17.-18.6., mutta oman alkaneen kesäloman kunniaksi päätin aloittaa jo perjantaina, 16.6. Niinpä oma maratonaika oli pe 16.6. 16.00 - la 17.6. 16.00 välinen aika. Tähän aikaväliin ehdin käydä myös Korjaamon Dekkarilauantaissa, mutta muuten meni kirjan parissa aikalailla tuo vuorokausi. 


Perjantaina aloittelin maratonia Julie Murphyn Dumplin-kirjalla. Luin sen Helmetin e-kirjalainana ja sivuja oli 299 tuossa e-kirjassa. Kirjan olin saanut luettua 20.30 mennessä, jonka jälkeen hyppäsin juuri postista hakemasi Natohan Hillin The Nix-kirjan kyytiin. 

The Nix on tulossa syksyllä Gummeruksen käännöksenä suomeksi ja sieltä syksyn katalogista sen itselleni bongasinkin ja tilasin englanninkielisenä. Ja miten hieno kirja tämä onkaan, vaatii oman postauksen sitten kun saan valmiiksi! Pe-iltana ja lauantaiaamuna luin tätä kirjaa yhteensä 236 sivua (kirjan ollessa reippaasti yli 700 sivuinen). 


Lauantaina kerkesin vielä Dekkarilauantain jälkeen aloittamaan kotimatkalla Matti Laineen Pahojen miesten seuraa, josta ahmin ennenkuin kello löi lauantaina 16.00 152 sivua. 

Yhteensä siis tämän ensimmäisen lukumaratonini aikana luin 687 sivua, ja olen oikein tyytyväinen saldoon. 

5 kommenttia:

 1. The Nix on täällä ollut ihan kivasti esillä, mutten osaa päättää kiinnostaako se minua vai ei. Odottelen sinun arviotasi siis innokkaana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan saan sen loppuun niin varmasti tulossa bloggaus, nyt 3/4 luettu ja pidän todella kovasti!

   Poista
 2. Odotan suomennosta tuosta The Nixistä, eli mukava kuulla, mitä mietit siitä. Hieno lukumaraton - kerkesit muista menoista huolimatta lukea paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin yllättävän hyvin, yllätin itsenikin jopa! :) Bloggauslistalla on tuo The Nix sekä muut listan kirjat.

   Poista
 3. Olipas mukavan kirjava viikonlopun alku! Tuo Nix kiinnostaa minuakin ja odotan kovasti ilmestymistä.

  VastaaPoista