torstai 30. huhtikuuta 2015

Veera Vaahtera: Onnellisesti eksyksissä


Veera Vaahtera: Onnellisesti eksyksissä
Tammi, 2012

"Emma Aaltonen on 28-vuotias humanisti, jolla on kaksi puolivalmista tutkintoa, huone soluasunnossa ja koetteleva kämppis, taipumus päätyä lahjattomien taiteilijanuorukaisten muusaksi sekä poikkeuksellisen huono suuntavaisto.

Teoriassa aikuistuminen on yksinkertaista. Emman tulee valmistua, hankkia työpaikka ja perustaa oma koti, ennen kuin hänestä tulee maailman vanhin opiskelija-asuntosäätiön soluhuoneessa majaileva humanististen tieteiden kandidaatti.

Käytännössä tie aikuisuuteen on eksytyksiä täynnä. On hurmaavia mutta jokseenkin epäluotettavia taiteilijamiehiä, liian komea graduohjaaja sekä parhaan ystävän mies, jonka pelkkä tuoksukin tuntuu vaaralliselta."

Vaahteran järjestyksessään toinen kirja oli samanlaista mukavaa luettavaa, kuin ensimmäinenkin. Miellän Vaahteran yhdeksi suurimmista suosikeistani kotimaisen chick litin parissa - teksti on sujuvaa, mukaansa tempaavaa, hahmot uskottavia mutta silti ihanan kevyttä ja helppoa lukemista. Myötähäpeää en ole joutunut näiden kirjojen parissa kokemaan. Päin vastoin, välillä tekisi itse mieli elää ja olla hahmona Vaahteran kirjoissa.

Ja tämän myötä tuli todella iso pyöräilykuume!

Arvostelu: ★★★★

1 kommentti:

  1. Olen sun kanssa ihan samaa mieltä, Vaahtera on kyllä yksi kotimaisen chick litin helmistä. <3 Kannattaa lukea tuo uusinkin, jonka nimeä en kyllä millään nyt tähän hätään muista. :)

    VastaaPoista