tiistai 2. heinäkuuta 2013

Kesäkuun luetut

Kesäkuu hujahti todella nopeasti ohi! Ohjelmaa oli meidän perheellä todella paljon, ja sen takia lukusaldo jäi toivottua heikommaksi. Seitsemän kirjaa sain yhteensä luettua sekä kesken jäi vielä heinäkuun puolelle odottamaan yksi kirja.

Kuukauden paras lukukokemus taisi tulla Hélène Grémillonin Uskottuni-kirjasta. Se on tosin vielä käsittelemättä läpi, mutta sanotaan tässä jo, että tykkäsin ja kovasti! Kuukauden pettymys oli taas Kira Poutasen Rakkautta, borealis - lähinnä sen lopun takia. Olisin tykännyt lukea Poutasen sujuvaa ja mukaansa tempaavaa tekstiä pidemmälle, nyt loppu harmitti niin paljon, että jäi pettymyksen puolelle.

Näiden lisäksi luin Karoliina Timosen Aika mennyt palaa, Jennifer Eganin Aika suuri huijaus, erään foorumin lukupiiriin osallistuen Torey Haydenin Aavetytön (vain todetakseni, että olen lukenut sen jo kerran aiemmin kuten kävi myös Tess Gerritsenin Katoamiselle) sekä Riikka Ala-Harjan Maihinnousun.

Juhannuksen jälkeisellä viikolla kävin palauttamassa pinon kirjoja kirjastoon ja nappasin toisenmoisen. Sieltä kun sai kaikki kirjat nyt 15.8. asti lainaan kesätauon vuoksi. Josko heinäkuussa tulisi myös taas luettua enemmän, kun lomaa on paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti