torstai 23. lokakuuta 2014

Ensimmäinen messupäivä
Ensimmäinen messupäivä kasassa! Saatan vielä lauantaina mennä uudelleen (mm lastenkirjoja olisi voinut hamstrata enemmänkin, mutta aika loppui hieman kesken), mutta lähes kaikki standit pyrin kiertämään jo tänään torstaina. 

Aikataulusyistä oli itsellä aikaa ainoastaan vajaa 1,5h, joten aikamoisella tohinalla sai käydä läpi. Esiintyjiä varsinkin olisin halunnut enemmän kuunnella ja nähdä, mutta ainoastaan Louhi-lavan Crossfit-keskustelu (kiitos Kallion ilmaisutaidon lukiolaiset!) eksyi listalta kohdalleni. Se oli senkin edestä kiinnostava; itse laji on sydäntä lähellä ja T.J. Murphyn Crossfit-kirja on lukulistallani myös. 

Kirjoista mukaan tarttui pääasiassa pokkareita. Gummerruksen 4e/pokkari pöydästä lähti mukaan Missä olet, Bernadette? sekä Little Been tarina (on muuten omalla TBR100-listalla!). Lehtipisteellä oli myös 4 pokkaria/10e tarjous, josta taas mukaan otin Paul Austerin Talvipäiväkirjan, Caitlin Moranin Naisena olemisen taito, John Grishamin Lakimiehet sekä Jens Lapiduksen Luksuselämää. 

Lastenkirjat löytyivät mukaan Kustannus Mäkelä Oy:n pisteeltä (Äiti tulee pian, Päivä eläinlääkärinä sekä Älä huoli, Huuko). Voisinkin joku kerta esitellä hieman lastemme lempikirjoja myös. Iltaisin kun menee useampikin iltasatu ja kirjaston valikoimasta saavat aina itse valita suosikkejaan. 

Hyvä fiilis jäi ensimmäisestä kerrasta, toivon tosiaan lauantaina ehtiväni vielä vähän selailemaan. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti