lauantai 24. lokakuuta 2015

Kirjamessut 2015


Sain tänäkin vuonna bloggaajapassin Helsingin Kirjamessuille, kiitos siitä! Viime vuodesta poiketen tosin omat aikatauluni perheen kanssa ovat olleet sen verran tiukalla, että näillä näkymin näyttää omaksi käynneikseni jäävän ainoastaan lauantai n klo 10-13 välinen aika. Tosin siinä ajassa tuli kierrettyä ja kannettua rahaa aika antaumuksella eri pisteisiin! :)

Omalla ostoslistalla oli ehdottomasti Mekkotehdas-blogin tekijöiden Mekkotehdas-kirja. Tämä lähtikin Tammen pisteestä -30% alennuksella ja olen ehdottomani onnellinen tuon saamisesta. Olen kesästä asti elvytellyt vanhaa ompeluharrastusta henkiin ja tuo blogi on ollut yksi houkuttelevimmista luettavista tähän liittyen. 

Lisäksi ostoslistalla oli Matti Airolan Isin ja tyttöjen lettikirja (joka puuttuu kuvasta), joka menee lahjapakettiin isänpäiväksi. Omat lapset vaativat jo ties minkälaista letitystä ja tästä varmasti saa mies vähän lisäideoita - hän kun ne tukat joutuu aamuisin laittamaan kuntoon. 

Lapsille taas halusin täydentää meidän Viisi villiä Virtasta-kirjasarjaa, kun näistä tulee aina kirjastossa iso itku kun niitä ei ole hyllyssä haluttuja kappaleita. Nyt meiltä löytyy sarjan osat 1-6, seitsemäs osa (Virtasen lapset ja pentu) saattaa löytyä sitten esimerkiksi joulupaketista.


Extraa ja listan ulkopuolelta olikin sitten myös jonkin verran. Itselle pääasiassa. Sofi Oksasen Norma Suomalaisen pisteestä signeerauksen kera, Ulla-Lena Lundbergin ihana Jää omaan hyllyyn (koska se nyt vaan on aivan ihana kirja, jonka tunnelmaan ja tarinaan palaan useasti!),  muutama pokkari mielenkiintoisen takakannen ja mielikuvan vuoksi sekä neulekirjoja muutama. 

Tällä kertaa painotus oli enemmin "kirjoja muille" ja "tietokirjoja" kuin fiktiota. Tosin olen viikon aikana kunnostautunut hurjasti Elisan e-kirjamessutarjouksien ostamisessa; neljä sellaista on eksynyt jo ostettavaksi. Koetan aktivoitua vähän tässä kirjoista bloggaamisessa myös! Teen lisäksi oman postauksen niistä kirjailijahaastatteluista, joita jäin kirjamessuilla kuuntelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti