lauantai 2. syyskuuta 2017

Elokuun luetut


Elokuu oli hassu välikuukausi. Toisaalta itsellä oli elokuussa lomaa (hurja viikko) mutta myös perheen arki meillä kotona muuttui hieman esikoisen eskarin kanssa ja miehen jäädessä opintovapaalle. Itse taas olen suorittanut muutamia kesäkursseja loppuun ja tuntuu, että syksy on jo ehtinyt pitkälle sitä kautta. 

Ehdin kuitenkin elokuussa lukea reippaasti taas! Vaihdoin BookBeatin tilaukseni Storyteliin, kokeilun vuoksi. Storytelissa houkuttelee iso valikoima englanninkielisiä YA-kirjoja äänikirjoina, joista saan työmatkoille taas helposti lisäkuunneltavaa. 

Sarah Mlynowski: I See London, I See France
Milja Kaunisto: Kalmantanssi
Jenny Han: To all the boys I've loved before
Kjell Westö: Rikinkeltainen taivas
Minna Jakosuo: Parempaa retkiruokaa

yhteensä 2522 sivua

Näiden lisäksi luin opiskeluja varten kaksi muuta kirjaa, mutta niitä en nyt tähän listannut lainkaan. Oikein hyvä saavutus elokuuksi kyllä! Äänikirjoina kuuntelin kaksi kirjaa, e-kirjana luin yhden kirjan ja loput ihan fyysisiä kappaleita - iso muutos aiempaan! Bloggaaminen näyttää tosin laahaavan perässä paljonkin näistä kaikista, katsotaan josko tänä viikonloppuna ehtisi muutaman luonnoksen viimeistellä ja ajastaa ensi viikolle. 

Ernest Clinen Ready Player One oli yksi kuukauden parhaista, mutta nautin myös todella paljon Maria Kallion seuraan palaamisesta Lehtolaisen Viattomuuden lopun parissa. Kjell Westön Rikinkeltainen taivas oli ehkä kuukauden pettymys - huono se ei ole, mutta odotuksiin nähden olin pettynyt. Tästä oma postaus tulossa vielä. 

Elokuussa kiertelin myös kierrätyskeskuksen kirjahyllyjä jonkin verran, ja sieltä mukaan tarttui mukava pino lisää luettavaa. Syksyn uutuuksia näyttäisi tulleen kirjaton jonossa minun kohdalle nyt useampiakin, joten syyskuuksi on aikapaljon luettavaa tiedossa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti